Evenimente


Pentru ca totul sa fie asa cum va doriti…

…lasa-te sedus de farmecul lacului Snagov

Complexul DolceVita este locul ideal pentru a celebra evenimente precum nunti, botezuri, petreceri organizate, petreceri tematice sau evenimente corporate cu o capacitate de pana la 280 persoane (interior si terasa) si 50 pe pontonul plutitor. Indiferent ca planuiesti un team building, un moment aniversar sau orice alta petrecere, ofera-ti tie si angajatilor companiei tale cele mai bune conditii.

Un element primar dar foarte important il constituie amenajarea interiorului restaurantului si decorul. La noi gasiti atat consiliere in ceea ce priveste managementul evenimentului dumneavoastra, cat si piese si accesorii pentru decor (flori, fete de masa si lumanari, fantana de ciocolata, etc). Pentru a veni in intampinarea nevoilor dvs, va punem la dispozitie o gama variata de solutii care sa corespunda evenimentului respectiv si va oferim tot ceea ce va este necesar pentru o petrecere perfecta. Fiecare etapa din organizarea evenimentului este deosebita, rafinata si contribuie ca amintirea sarbatorii sa fie de neuitat.

Nunta, botez, lansare de carte sau petrecere surpriza pentru copilul tau……..este evenimentul pe care il planuiti de atata timp si va doriti ca totul sa fie excelent, toata lumea sa se simta bine iar dumneavoastra sa scapati de grijile organizarii.

Pentru ca totul sa fie asa cum v-ati dorit, va asteptam!

Share

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *